martes, 12 de mayo de 2015

OBRADOIRO DE COCIÑA: TRUFAS

Como xa levábamos un tempiño sin cociñar, puxémonos mans á obra para facer unhas ricas trufas.Aquí deixamos a receita por si vos interesa:
Ingredientes:

  • Un paquete de galletas (200 g.)
  • 8 culleradas de leite condensado
  • 50 g. de manteiga
  • 1 chorro de zume ( eu na casa bótolle un chorriño de cointreau)
  • 2 culleradas de cola-cao
  • Fideos de chocolate
Elaboración:
  1. Esmagamos as galletas no pasapuré.
  2. Derretamos a manteiga nun cazo.
  3. Poñemos todos os ingredientes nun cunco.
  4. Remexemos cunha culler ata ter unha masa espesiña e deixamos enfríar un pouco na nevera.
  5. Facemos bólas pequenas coa masa.
  6. Espolvoreamos as bólas nos fideos.
  7. Metémolas un pouco no conxelador e listas para comer.
Mirade que ben nos quedaron. Non nos duraron nada. Estaban ben ricas!!!


Poñeremos máis fotos de todo o proceso no noso blog da sección bilingüe Learning with you.  Clicade no nome e atrevédevos a botar unha ollada.


1 comentario:

Ángeles. dijo...

Que boa pinta ten iso! Mmmmm